گلابی یک میوه پر خاصیت و خوشمزه ، از آن نوع میوه هایی ست که در فصل پاییز یافت می شود . میتوانید از این میوه خوشمزه یک مربای خوبی برای خود درست کنید و لذت ببرید .
- به گلابی شاه میوه یا امرود هم گفته می شود . همانند میوه سیب بسیار خوشمزه است . به علت آب فراوانی که در آن وجود دارد ، به افرادی که دچار ضعف عمومی شده اند تاکید می گردد از این میوه استفاده کنند . بسیار انرژی زا و قدرت بدنی را تقویت می کند .
- گلابی سرشار از ویتامین سی است و با میل کردن این نوع میوه ، بدن شما آهن را بهتر جذب می کند . دارای انتی اکسیدان قوی و سرشار از فیبر است . کلسترول را کاهش میدهد . مصرف روزی دو عدد برای پوست صورت بسیار مفید است .
- کسانی که از یبوست رنج می برند بهتر است از گلابی استفاده کنند . مصرف این نوع میوه از سرطان پیشگیری می کند .
- فیبر بالای آن دیابت را تنظیم و ارتروز و رماتیسم را معالجه می کند . با مصرف این نوع میوه از پوکی استخوان بدور باشید سهل الهضم و ضد عفونی کننده معده و مدر هست گلابی علاوه بر تقویت معده برای رفع تشنگی توصیه می گردد .
مربای گلابی بسیار آسان و خوشمزه است . بهتر است با این روش آموزش ، در منزل درست کنید و یک عصرانه یا صبحانه خوبی داشته باشید .
مواد لازم برای تهیه مربای گلابی:
گلابی : دو کیلوشکر : 2 کیلو
سرکه : یک سوم پیمانه
گلاب : یک قاشق غذاخوری
آب لیمو : دو قاشق غذاخوری
زعفران آب شده : یک قاشق غذاخوری
هل : چند دانه
دستور پخت مربای گلابی
- ابتدا گلابی های کاملا رسیده و بدون لک را خریداری کنید . بشویید و در صورت دلخواه پوست آن را بگیرید و خورد کنید . دقت کنید گلابی های خورد شده را کنار بگذارید . یک ظرف انتخاب کنید و مقداری سرکه داخل آن بریزید و گلابی های خورد شده را درآن قرار دهید و بعد از یک ربع گلابی ها را از داخل سرکه در آورید . این کار برای آن است که گلابی های شما در معرض هوا سیاه نگردد .
- بعد یک قابلمه لعابی انتخاب کنید و گلابی ها را درون آن بریزید و آب اضافه کنید . تا حدی که روی سطح گلابی را بپوشاند .
- قابلمه را روی حرارت گاز قرا دهید تا به آهستگی بپزد . بعد از پخته شدن گلابی ها آن را درون آبکش قرار دهید . آب گلابی را دور نریزید . فقط گلابی پخته شده را درون صافی قرار دهید . داخل آب گلابی پخته شده را شکر و زعفران اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت چند جوش زده تا شربت قوام آمده ، بعد شربت را از صافی رد کنید . بعد گلابی را به شربت صاف شده اضافه کنید و کمی آبلیمو بزنید . بعد از چند تا قل زدن حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود .
- در صورت دلخواه می توانید زنجبیل را خریداری کنید . بشویید بعد ورقه ورقه کنید . در آب جوش بجوشانید بعد به آب مربای در حال جوش اضافه کنید . بسیار خوشمزه خواهد شد .
- حتی می توانید چوب دارچین در شهد مربا اضافه کنید تا با آب چند جوش زده شود . حد اقل زمکانی که دارچین اضافه می کنید ده دقیقه مدت جوشیدن آن باشد کفایت می کند .
- بعد از سرد شدن مربا ، حتما از شیشه خشک و تمیزی اسنتفاده کنید و مرباها را درون آن بریزید . در یخچال نگهداری کنید .
خواص گلابی
- این میوه شگفت آنگیز دارای خواص بسیاری است . دارای بافت نرم و آبداری است . بسیار خوشمزه و برای مزاج بهترین دارو شناخته شده است .
- کاهش دهنده کلسترول خون و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است . برای پوست بسیار مفید و از پیری زود رس جلوگیری می کند . می توان گفت شاداب کننده و ضد چروک قوی به حساب می آید .
- از آنتی اکسیدان بالایی برخوردار است . انرژی زا و تقویت کننده کننده مغز است .
- کسانی که دچار یبوست هستند حداقل یک عدد در روز میل کنند . از فیبر بالایی برخوردار است . عملکرد روده را تنظیم می کند .
- کسانی که تصمیم به رژیم غذایی دارند بهتر است از این میوه استفاده کنند . سعی کنید گلابی را صبح ناشتا میل کنید . زنان بار دار هم از این میوه خوشمزه استفاده کنند تا فرزند زیبا و با اخلاقی بدنیا آورند .
- گلابی کم کالری است . دیابتی های نوع 2 مجاز هستند این میوه را استفاده کنند . به عنوان دسر هر روز یک عدد استفاده کنید .
نظرات
ارسال یک نظر