دسر فرنی سه رنگ مجلسی با نکات طلایی بهتر شدن طعم آن

 

فرنی سه رنگ جزء دسر محسشوب می شود بسیار خوشمزه است . انواع و اقسام شکل ها را می توانید تزیین کنید و میل کنید .

فرنی بیشتر در افطار سرو میشه و به نوبه خود طرفداران زیادی دارد .

فرنی را به دو روش می توانید درست کنید . آرد برنج یا با نشاسته . ما در اینجا با آرد برنج درست می کنیم .

در اینجا فرنی سه رنگ را به آموزش می گذاریم . امیدوارم بهره کافی را ببرید .

تزیین فرنی سه رنگ

مواد لازم برای تهیه فرنی سه رنگ

آرد برنج : 4 قاشق غذاخوری

آب : یک سوم پیمانه ( لیوان دسته دار )

پودر ژلاتین : 1 قاشق غذاخوری

شیر : نیم کیلو

شکر : 6 قاشق غذاخوری ( 100 گرم )

گلاب : 3 قاشق غذاخوری 

طرز تهیه فرنی خانگی و خوشمزه:

ابتدا پودر ژلاتین را داخل ظرفی قرار دهید و به آن آب اضافه کنید و ظرف ژلاتین را روی گاز قرار دهید و شعله گاز را روشن کنید و به حالت دورانی به آرامی هم بزنید تا حل شود .

داخل ظرفی جدا آرد برنج را بریزید و شیر را به آن اضافه کنید . شکر و گلاب را ریخته و روی حرارت گاز قرار دهید . حرارت گاز را بصورت ملایم و کم بگذارید تا آرد به آهستگی در شیر جوش بخورد و ته نگیرد .

طرز تهیه سس پستو با تمامی ترفندهای خوشمزه تر شدن 

  • سعی کنید مرتب و بصورت دورانی هم بزنید تا خوب مخلوط شود و حالت غلیظ در آید ، سپس از روی گاز بردارید و بگذارید تا کمی سرد و خنک شود .
  • ژلاتین حل شده را به آرد و شیر اضافه کنید .

نکته : سعی کنید ژلاتین را به فرنی داغ اضافه نکنید فرنی می برد و به اصطلاح بریده بریده خواهد شد .

  • بعد مواد را درون قالب شکیل بریزید . قالب را داخل یخچال بگذارید تا به اصطلاح ببندد . بعد از سفت شدن فرنی را می توانید با مربا یا عسل میل کنید .
  • اکنون برای اینکه بتوانید یک فرنی سه رنگ داشته باشید می توانید فرنی را برش بزنید و به سه قسمت تقسیم کنید . در اینجا یک قسمت آن را زعفرانی کنید و رنگ زرد زعفرانی به خود می گیرد .

نکته زمانی که شیر و آرد و ژلاتین را اضافه کردید قبل از اینکه داخل یخچال قرار دهید یک مقدار از فرنی را جدا زعفرانی کنید .

یک قسمت دیگر فرنی را پودر کاکاعو اضافه کرده و کنار بگذارید .

:طرز تهیه فرنی زعفرانی

ابتدا 2 لیوان شیر شیر سرد را داخل ظرفی بریزید بعد 2 قاشق غذاخوری پر آرد برنج را الک کنید و داخل شیر بریزید و خوب هم بزنید . زمانی که حل شد تقریبا چهار الی پنج قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید. روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد شعله را کم کنید و بطور مدام هم بزنید تا حدی که شیر شما غلیظ شود و بپزد و از آن حالت خامی در آید و بوی خامی آرد گرفته شود .

در آخر پخت کمی گلاب اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود . الیبته غلیظی یا شل بودن آن بستگی به سلیقه شما دارد . نه خیلی سفت باشد ، نه خیلی شل . زمانیکه فرنی خنک شود حالت سفت تری بخود می گیرد .

در آخر دو قاشق غذاخوری خامه به فرنی گرم اضافه کنند . ( کسانیکه در رژیم هستند می توانند خامه را حذف کنند ) .

چای سبز و خواص اعجاب انگیز آن

شعله گاز را خاموش کنید و فرنی سفید را به دو قسمت تقسیم کنید . منظور داخل دو ظرف جدا بریزید . یکی از فرنی ها سفید و یکی زعفرانی ( زعفران دم کرده بیافزایید ) . بعد داخل قالب یا ظرف مورد نظر بریزید و تزیین کنید . اصولا تزیین فرنی با هل و پودر پسته اسیاب شده است . 

فرنی ( رسپی دریا )

مواد لازم برای تهیه فرنی (رسپی دریا):

شیر : 3 لیوان

آرد برنج : 4 قاشق غذاخوری

شکر : 6 قاشق غذاخوری

گلاب : یک سوم لیوان

طرز درست کردن

  • شیر و شکر را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر به آهستگی حل شود . آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ شود . در آخر گلاب را بیفزایید . بعد حرارت گاز را کم کنید و داخل ظرف مورد نظر بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود . بعد میل کنید .

 شما می توانید در فرنی به رنگ کاکایو ابتدا یک قاشق چایخوری پودر را داخل آبجوش ریخته هم بزنید بعد به فرنی در حال جوش اضافه کنید .

شما می توانید از پودر ذرت هم برای درست کردن فرنی استفاده کنید .

میتوانید داخل فرنی از پودر هل یا وانیل در آخر به فرنی اضافه کنید .

برای تزیین فرنی از گل سرخ و پودر پسته با پسته خلال شده استفاده کنید .

برای 50 نفر فرنی تقریبا 600 گرم آرد برنج

شیر : 10 الی 12 لیتر

شکر به میزان لازم ؛ هر چقدر که لازم می دانید سلیقه ای است بستگی به ذایقه شما دارد . تقربا یک کیلو نیاز است . 

گلاب : یک لیوان و نصفی کفایت می کند .

فرنی پسته

مواد مورد نیاز

شیر : 2 لیوان

آرد برنج : 4 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری

شکر : 1 قاشق غذاخوری

کره : 1 قاشق غذاخوری

خامه : 100 گرم

گلاب : 2 قاشق غذاخوری

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

پسته نیم کوب شده : یک سوم لیوان پودر پسته و پرک پسته

طرز تهیه

آرد برنج ؛ و نشاسته ذرت و شکر را به شیر اضافه کرده هم می زنیم . یکنواخت که شد روی حرارت قرار می دهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود .

  • بعد کره و گلاب را اضافه کرده ؛ کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل ، خامه ، پسته را افزوده مخلوط میکنیم .
  • بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف را تزیین کنیم . عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسر را در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم . فرنی را داخل ظرف ریخته با پسته پرک شده تزیین می کنیم

برای اینکه ارد شما در شیر گلوله گلوله نشود ددایم هم بزنید تا خوب در شیر حل و مخلوط شود

  • برای اینکه بفهمید فرنی شما سفت و غلیظ شده بوسیله یک قاشق روی فرنی رد یا خط بیاندازید اگر رد قاشق ماند می فهمیم فرنی به غلظت افتاده .
  • اگر خاستید از غالب استفاده کنید بهتر است از قالب سیلیکونی استفاده بشود .
  • می توانید بجای شکر از نبات استفاده کنید

امیدوارم این آموزش مورد توجه شما قرار گرفته باشد . به امید روزی آشپز نمونه شوید .

 

 

 

 

 

 


نظرات