طرز تهیه انواع شنیسل خوشمزه و خانگی

1- شنیسل مرغ:

برای این شنیسل، باید از سینه مرغ استفاده کنید. سینه مرغ را از استخوان جوری جدا کنید که انتهای بال ها باقی بماند. سپس پوست سینه را نیز جدا کنید و کمی آن را بکوبید، به طوریکه پهن و نازک شود. دو الی سه عدد تخم مرغ در ظرف بشکنید و هم بزنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. قطعات سینه را در نان خشک کوبیده شده و سپس تخم مرغ بزنید. دوباره سینه را داخل نان خشک کوبیده بزنید و دو طرف آن را در تابه سرخ کنید تا طلایی شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع پنکیک

شنیسل مرغ

2- شنیسل گوشت:

مواد لازم:

  • یک کیلو گوشت راسته پاک کرده
  •  یک پیمانه نان خشک کوبیده
  • 4 تا 5 عدد تخم مرغ
  • 150 گرم روغن
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

گوشت را به شش قطعه ی 170 گرمی تقسیم کنید. مقطع گوشت را روی تخته بگذارید و بکوبید. دقت کنید که قطعات گوشت نازک شود اما پاره نشود. دو عدد تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و به آن نمک و فلفل بزنید و مخلوط کنید. مقداری روغن در یک تابه بریزید و بگذارید داغ شود. دو طرف گوشت ها را در نان خشک کوبیده بزنید و سپس در مایه تخم مرغ بزنید و دوباره در نان خشک فرو ببرید و در انتها در تابه بگذارید تا سرخ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قورمه سبزی

در لحظات اول، به هیچ وجه گوشت را تکان ندهید تا یک طرف آن طلایی شود. سپس گوشت را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز برشته و طلایی شود. تمام قطعات گوشت را با همین شیوه سرخ کنید. شنیسل های آماده شده را در یک دیس بکشید و می توانید اطراف آن را با جعفری، سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی تزئین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان بربری

3- شنیسل زبان:

زبان گاو را بپزید و بگذارید سرد شود. سپس آن را به شکل ورقه ورقه ببرید. قطعات زبان را در آرد بزنید و بعد از آن داخل تخم مرغ زده شده، بگذارید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس قطعات زبان را داخل آن بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود. در انتها آن ها را داخل دیس بکشید و می توانید اطراف آن را با گوجه فرنگی و جعفری تزئین کنید.

بیشتر بخوانید: لیست انواع غذا برای ناهار

شنیسل خوشمزه و خانگی

4- شنیسل دنبلان:

مواد لازم:

  • 3 عدد دنبلان درشت
  • 2 تا 3 عدد تخم مرغ
  •  یک فنجان نان خشک کوبیده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
دنبلان ها را با دقت بشورید، از وسط قاچ کنید و پوست آن را بگیرید. هر قطعه را دو ورق کنید. روی هر قطعه مقداری نمک و فلفل بپاشید. تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکانید و کمی نمک و فلفل به آن بزنید و مخلوط کنید. قطعات دنبلان را در نان، سپس تخم مرغ و در انتها در نان بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کوکو

در یک تابه، مقداری روغن بریزید و بعد از داغ شدن، دنبلان ها را سرخ کنید. در دقایق اول، به هیچ عنوان آن ها را تکان ندهید و اجازه بدهید یک سمت آن کاملا سرخ شود و سپس آن را برگردانید. در یک دیس بکشید. می توانید آن را با مقداری سیب زمینی سرخ کرده و جعفری تزیین کنید

نظرات