1- شنیسل مرغ:
برای این شنیسل، باید از سینه مرغ استفاده کنید. سینه مرغ
را از استخوان جوری جدا کنید که انتهای بال ها باقی بماند. سپس پوست سینه را نیز
جدا کنید و کمی آن را بکوبید، به طوریکه پهن و نازک شود. دو الی سه عدد تخم مرغ در
ظرف بشکنید و هم بزنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. قطعات سینه را در نان خشک
کوبیده شده و سپس تخم مرغ بزنید. دوباره سینه را داخل نان خشک کوبیده بزنید و دو
طرف آن را در تابه سرخ کنید تا طلایی شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع پنکیک
2- شنیسل گوشت:
مواد لازم:
- یک کیلو گوشت راسته پاک کرده
- یک پیمانه نان خشک کوبیده
- 4 تا 5 عدد تخم مرغ
- 150 گرم روغن
- نمک و فلفل به مقدار لازم
گوشت را به شش قطعه ی 170 گرمی تقسیم کنید. مقطع گوشت را روی تخته بگذارید و بکوبید. دقت کنید که قطعات گوشت نازک شود اما پاره نشود. دو عدد تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و به آن نمک و فلفل بزنید و مخلوط کنید. مقداری روغن در یک تابه بریزید و بگذارید داغ شود. دو طرف گوشت ها را در نان خشک کوبیده بزنید و سپس در مایه تخم مرغ بزنید و دوباره در نان خشک فرو ببرید و در انتها در تابه بگذارید تا سرخ شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قورمه سبزی
در لحظات اول، به هیچ وجه گوشت را تکان ندهید تا یک طرف
آن طلایی شود. سپس گوشت را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز برشته و طلایی شود. تمام
قطعات گوشت را با همین شیوه سرخ کنید. شنیسل های آماده شده را در یک دیس بکشید و
می توانید اطراف آن را با جعفری، سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی تزئین کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان بربری
3- شنیسل زبان:
زبان گاو را بپزید و بگذارید سرد شود. سپس آن را به شکل
ورقه ورقه ببرید. قطعات زبان را در آرد بزنید و بعد از آن داخل تخم مرغ زده شده،
بگذارید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس قطعات زبان را
داخل آن بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود. در انتها آن ها را داخل دیس بکشید و می
توانید اطراف آن را با گوجه فرنگی و جعفری تزئین کنید.
بیشتر بخوانید: لیست انواع غذا برای ناهار
4- شنیسل دنبلان:
مواد لازم:
- 3 عدد دنبلان درشت
- 2 تا 3 عدد تخم مرغ
- یک فنجان نان خشک کوبیده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
نظرات
ارسال یک نظر