هر آنچه که درباره سیاه دانه و خواص آن باید بدانیم

سیاهدانه دانه سیاه رنگ و در طب سنتی به عنوان داروی معجزه آسا معروف است. از نظر طعم و مزه به تلخی و می توان آن را به عنوان ادویه محسوب کرد که در ترشیجات بیشتر کاربرد دارد.

سیاهدانه دارای خواص بی نظیری ست. بسیاری از پزشکان طب سنتی این دانه سیاه رنگ معجزه گر را در نسخه های خود برای بیماران 

تجویز می کنند و توصیه آنان برای مصرف سیاه دانه بسیار زیاد است.

خواص سیاه دانه:

با مصرف سیاهدانه بسیاری از امراض در بدن درمان و برطرف خواهد شد. با مصرف آن بسیاری از بیماری ها قابل کنترل خواهد بود.

خواص سیاه دانه

  • ترکیب سیاهدانه با عسل معجون بینظیری برای بسیاری از امراض است. با مصرف این دانه سیاه رنگ درمان کننده سرماخوردگی و سینوزیت خواهید بود. تسکین دهنده دردهای شکمی و برطرف کننده نفخ معده و نسخه ای برای درمان جوش صورت است.
  • به عنوان ضد انگل و ضد باکتری شناخته شده است. می توان آن را به عنوان درمان کننده مسهل بکار برد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس پستو
  • برای جلوگیری از سرطان می توانید از آن استفاده کنید. درمان کننده زخم معده و اثنی عشر است. افرادی که دچار سرگیجه و درد در ناحیه گوش هستند می توانند سیاهدانه را با عسل هر صبح ناشتا میل کنند. تداوم این کار نتیجه بخش خواهد بود.

نکاتی که راجع به سیاه دانه باید بدانیم:

  • افرادی که دچار فشار خون بالا هستند بهتر است از این داروی گیاهی استفاده کنند. اگر چه برای افرادی که دچار تنگی نفس و آسم هستند بسیار کار ساز هست.
  • سیاهدان می تواند بر پوست بسیار اثر گذار باشد و کسانی که بیشتر از آن استفاده می کنند دارای پوست سفید و روشنی هستند. می توانید روغن کنجد و سیاه دانه را با هم ترکیب کرده و به عنوان ماسک بر روی صورت استفاده کنید.
  • سیاهدانه بیماری کبد را درمان و ناراحتی های کلیوی را برطرف می کند. این دانه معجزه آسا حتی می تواند تب را برطرف کند.
  • مصرف آن برای لک و پیسی بسار کار ساز است و هر نوع لک مقاوم را در صورت مصرف مداوم برطرف می کند.
  • مصرف سیاهدانه باعث کاهش عوارض شیمی درمانی خواهد شد. درای طبع گرم و با مصرف آن در بدن تولید آنتی هیستامین می کند.

سیاه دانه و عسل

  • مصرف پنیر با سیاهدانه ترکیب بسیار عالی خواهد شد. مصرف سیاهدانه را در در برنامه روزانه خود قرار دهید و از این دانه گیاهی بهره ببرید.
  • با توجه به فواید بسیار در سیاهدانه و مصرف آن در پخت و پز و غذاها بسیار مفید واقع شده است. مهمترین مسئله در سیاهدانه در افراد دیابتی ست که با مصرف آن می توانند دیابت خود را کنترل کنند.
  • سیاهدانه حتی می تواند سیستم ایمنی بدن را بشدت بالا ببرد و در کاهش وزن بسیار تأثیر گذار است. البته این را بگوییم در مصرف آن زیاده روی نشود چون ممکن است باعث حساسیت شود.
  • زنان باردار برای ازیاد شیر در سینه می توانند سیاهدانمه را مصرف کنند. در این روزهای کرونایی می توانید آن را روزانه مصرف کنید تا از گرفتار شدن به آنفولازا و سرماخوردگی جلوگیری کنید.
  • مصرف سیاهدانه را در انواع نان ها و شیرینی های خشک بکار ببرید حتی می توانید به عنوان دم نوش و چای تهیه و مورد مصرف قرار دهید.

پس برای اینکه یک کبد سالم داشته باشید و بتوانید از کبدتان محافظت کنید سیاهدانه مصرف کنید چون برای کبد خاصیت سم زدایی دارد.از این دانه طلایی و با ارزش مصرف کنید و از فواید آن به نحو احسن بهره ببرید و سلامتی تان را در برابر بیماری ها بیمه کنید.

نظرات