برای پخت شارلوت سیب، باید کیک و مواد داخل آن را جداگانه درست کرد.
طرز تهیه کیک شارلوت:
یک عدد کیک اسفنجی آماده کنید. از وسط
کیک یک دایره بردارید، به طوریکه با اطراف خود حدود 2 سانتی متر فاصله داشته باشد.
ته و اطراف کیک نباید سوراخ شود و ضخامتی حدود 1 سانتی متر داشته باشد. 100 گرم
کره را آب کرده و به ته و اطراف کیک بزنید. کیک را یک ربع تا 20 دقیقه در فر قرار
بدهید تا کمی برشته شود. سپس داخل آن را با مواد زیر پر کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع استیک
طرز تهیه مواد داخل شارلوت:
- یک کیلو سیب درختی
- یک پیمانه شکر
- یک بسته ژله بی رنگ
- 300 گرم خامه
- 3 قاشق سوپخوری کشمش سبز
- 3 قاشق سوپخوری خلال پسته و بادام
سیب را پوست بگیرید و چهار قاچ کنید. مغز سیب را در بیاورید و سیب را به صورت ورقه های نازک ببرید. سیب ورقه ای را در ظرف بریزید و شکر را با یک پیمانه آب و دو قاشق آبلیمو را مخلوط کرده و داخل سیب بریزید. سپس آن ها را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید و کمی نرم شود. سپس آن ها را از صافی رد کنید تا آب آن گرفته شود. دو ورق ژلاتین را خرد کنید و یه قاشق سوپخوری آب جوش به آن اضافه کنید. آن را روی بخار آب بگذارید و ژلاتین حل شود. یک پیمانه آب سیب را با ژلاتین حل شده مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا کمی بسته شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قورمه سبزی
- در یک ظرف، ژله توت فرنگی را با آب جوش مخلوط کنید و آن را نیز در یخچال بگذارید تا بسته شود. خامه را با 4 قاشق سوپخوری خاکه قند و کمی وانیل مخلوط کنید و ظرف را روی یخ بگذارید تا خامه سفت شود و فرم بگیرد. سپس 4 قاشق سوپخوری از خامه و کمی از سیب های پخته شده را کنار بگذارید. ژله سیب و توت فرنگی را به هم بزنید و داخل کیک را به این طریق که یک ورقه ژله توت فرنگی و کمی خامه و کمی خلال پسته و بادام و کشمش روی خامه بپاشید و بعد یک ورقه سیب و یک ورقه ژله سیب و باز کمی خامه و کمی خلال پسته و بادام و کشمش روی خامه بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.
- کیکی را که کنار گذاشته بودید روی آن قرار بدهید و آن را داخل یخچال بگذارید تا مواد داخل آن بسته شود و به هم بچسبند. به این نکته توجه کنید که آخر لایه مواد داخل کیک باید ژله باشد که باعث چسبندگی شود.
طرز تهیه نوع دیگر شارلوت سیب:
ته و اطراف یک قالب مخصوص را چرب
کنید. متناسب با سایز قالب، مقداری بیسکوییت ساده بردارید و با کره آب کرده مخلوط
کنید و کیپ هم، داخل قالب بچینید. 3 عدد تخم مرغ را هم بزنید و لای بیسکوییت ها
بریزید. سپس قالب را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار بدهید تا برشته شود و به
هم بچسبند. سپس آن را خارج کرده و از سیب پخته شده، مارمالاد، ژله و خامه برای پر
کردن فضاهای خالی استفاده کنید.
نظرات
ارسال یک نظر